Dieetfit heeft verschillende uitdagende programma's die in te passen zijn in ieders leven.

Welke challenge past het best bij jou?

Eet-Je-Fit Challenge

De naam zegt het al; de lifestyle challenge waarmee je fitter wordt door goed te eten op de manier die voor jouw lijf het beste werkt. Leer in 10- 14 weken een gezonde leefstijl aan met persoonlijke begeleiding. Gemiddeld verloren de 900 voorgaande deelnemers 6-12 kilo in één traject.

Meer informatie

Blij met je lijfstijl – plan

Ben jij klaar met shakes, hongerdiëten, jojo-en? Start nu met het Blij met je lijfstijl-plan, in 10 weken een reset maken in je mindset, voeding en beweging! Je krijgt 1 op 1 coaching voor je leefstijl waaronder beweging, voedingsplannen afgestemd op wat jij nodig hebt in de praktijk. De zomer komt eraan, bereid je voor en je lijf zal je dankbaar zijn!

Meer informatie

28-dagen Buikvet Challenge

In 28 dagen 5-7 cm buikvet verliezen, met gezond eten en een simpel trainingsschema op maat, wat je gewoon thuis kunt doen, met of zonder gewichtjes. Gaat het jou alleen maar om snel resultaat, een paar kilootjes eraf, 1 kledingmaat minder en wil je net dat duwtje in de rug? Dan is deze Challenge iets voor jou!

Meer informatie

40-dagen Challenge

De opzet van de 40-dagen Challenge is een eerste kennismaking met onze begeleiding en hierbij heb je wekelijks een persoonlijk coach en weegmoment. U kunt kiezen voor menu’s of een richtlijn waarbij we uw voeding kort doorspreken bij iedere afspraak. Iedere week een afspraak betekent een echte stok achter de deur!

Meer informatie

De begeleiding

Na een intake bieden we advies op maat om jouw voedingsgewoontes te resetten en we bespreken ook je mogelijkheden om te bewegen. Als je wilt kunnen we een trainingsschema aanbieden. Alle trajecten kunnen ook online worden gevolgd, we (video)bellen met elkaar en begeleiden zo mensen in heel Nederland en België. Hoe langer je begeleiding krijgt, hoe groter de kans dat je een blijvende leefstijlverandering houdt. Na een jaar spreek je van gedragsbehoud, daarom werken we zoveel mogelijk met terugvalpreventie plannen.

De metingen

De weegschalen van Omron en Inbody geven zeer uitgebreide body analyse. We kijken niet alleen naar je lengte, gewicht en BMI maar meten daarnaast vet%, vet in kilo’s, spiermassa, vochtbalans en we houden ook je viscerale buikvet bij. Het viscerale buikvet is een risicobepaling van het vet tussen je organen, als dat te hoog is wordt het risico op diabetes, hart- en vaatziekten en bepaalde kankersoorten groter. De uitkomst van een eventuele Corona infectie is hier ook aan gerelateerd zoals recent in het nieuws is geweest. Het is dus super motiverend om het buikvet te zien verminderen!

Volg je het traject online dan adviseren we een weegschaal met vetpercentage.