Eet-Je-Fit Challenge

De naam zegt het al; de lifestyle challenge waarmee je fitter wordt door goed te eten op de manier die voor jouw lijf het beste werkt. Geen dieet maar een leefstijl! Dit doe je met een maatplan waarmee je een gezonde leefstijl aanleert voor blijvend resultaat. Het gaat niet alleen om aankomen of afvallen, maar vooral om fitter worden en goed voor jezelf leren zorgen omdat je kennis krijgt van voeding.

Leer in 3 maanden een gezonde leefstijl aan met persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Gemiddeld verloren de 1000 voorgaande deelnemers 6-12 kilo in één traject. Leer gezond eten met complete menu’s, boodschappenlijsten en richtlijnen speciaal voor jou. Afvallen zonder honger waarbij het hele gezin kan meedoen omdat het om normaal, gezond eten gaat. Geen shakes, poeders of pillen! Een handige app en een variatielijst biedt mogelijkheden om iets te vervangen als je het niet lust. Door de Lifestylemap krijg je ook nog stapsgewijs inzicht in voeding en leefstijl. Uiteraard kun je ook bij Dieetfit terecht voor tussentijds advies per app, mail of per telefoon.

Ook online!

De EET-JE-FIT Challenge is nu ook ONLINE te volgen, met begeleiding via SKYPE of videobellen. De kosten voor dit traject zijn hetzelfde als begeleiding op de praktijk, je krijgt dezelfde voedingsadviezen en coaching maar dan handig online. Voor meer informatie over de resultaten van onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebookpagina kijken.

De investering

De kosten zijn onder de basisverzekering (diëtiste) altijd €75,00 per uur gemiddeld en kan verschillen per verzekeraar. Dit is gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken.

Hierbij horen 6 afspraken: 1 intake en 5 consulten, bij dit traject is de begeleiding wat meer diepgaand en nemen we nog meer de tijd voor jou. Het wordt vaak vergoed vanuit de basisverzekering of de aanvullende polis. De kosten zijn +/- 300,00 voor het hele traject gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken, de tarieven lopen uit een per contract van de verschillende verzekeraars tussen de €69,00-80,00/ uur. Bij facturatie onder gewichtsconsulent is dit bedrag exclusief 21% btw.

Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen aub onder de pagina Vergoedingen & Tarieven

voor 6 afspraken verdeeld over 10-14 weken, we zien elkaar elke 2 a 3 weken. Bij facturatie onder gewichtsconsulent is het bedrag ex. btw. Bij Eet-Je-Fit Challenge traject hoort de exclusieve Lifestylemap t.w.v. 14,95 euro die veel waardevolle informatie over o.a. basisvoedingsleer en leefstijlkennis bevat.

Intakegesprek van 90 minuten inclusief uitwerktijd, eerste vervolgconsult 45 minuten, het derde t/m zesde consult duurt 30 minuten inclusief 10 min. uitwerktijd voor het dieetvoorschrift of het doornemen van de voeding (tarieven kunnen iets verschillen per verzekering).

Andere challenges dan Eet-Je-Fit Challenge kunt u inzien via onze social media pagina's op Facebook en Instagram.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het traject Eet-Je-Fit Challenge vul dan een contactformulier in!

 

Eet-Je-Fit Challenge

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht