Voedingsadvies Waalwijk nodig?

Ben je zoekende naar voedingsadvies? Ben je op zoek naar voedingsadvies Waalwijk waardoor je je levensstijl kan verbeteren? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Dieetfit. Dieetfit is opgezet door Mariska en Mabel die graag de handen ineen slaan om jouw levensstijl aan te passen naar gezondere keuzes. Wij werken niet met diëten, maar met verbetering van leefstijl, zodat je het op lange termijn gaat volhouden en het resultaat blijvend is.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn als je in een vicieuze cirkel komt van lekker en ongezond eten. Doordat je keer op keer de verkeerde keuzes maakt zul je merken dat je minder energie hebt en je gewicht gaat schommelen of zelfs aankomt. Door in contact te komen met Dieetfit kun je ons inschakelen voor professioneel voedingsadvies Waalwijk. Ben je benieuwd hoe aan de slag gaan en wat wij voor jouw wensen en doelen kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website en neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het inzetten van voedingsadvies Waalwijk.

Voedingsadvies Waalwijk
dieetfit

Voedingsadvies Waalwijk met unieke programma’s

Dieetfit wil jou leren om gezonde keuzes te maken zodat je meer in balans komt. Wij focussen niet op afvallen, maar op het maken van gezonde keuzes. Je zult je fitter voelen en meer energie krijgen. Of je nu af wilt vallen, jezelf fitter wilt voelen of aan wilt komen op een gezonde manier. De specialisten van Dieetfit gaan graag met je om de tafel om jouw wensen te bespreken. Met onze complete menu’s, boodschappenlijst en speciale richtlijnen op maat zal het niet moeilijk zijn om gezond te eten en te blijven eten.

\Dat is de valkuil die iedereen vaak heeft. We beginnen met gezonde voeding, maar het sluipt er steeds vaker in dat we weer terug gaan naar onze oude gewoontes. Door met kleine stappen je levensstijl te veranderen en je daarbij goed te voelen kun je je gezondere levensstijl gemakkelijker volhouden en vasthouden. Gedurende het traject meten wij bij elke afspraak jouw gewicht, vet%, spiermassa, vochtbalans, BMI en buikomtrek. Zo kunnen wij je progressie in kaart brengen, want het motiveert enorm als je merkt dat je stappen maakt.

Meer weten over voedingsadvies Waalwijk?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inschakelen van een voedingsadvies Waalwijk? Je kan direct online via ons contactformulier al je vragen aan ons stellen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar en plannen wij graag een intake gesprek met je in.

Neem contact met ons op!

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht