Blijvend op gewicht- Jaarprogramma

Blijvend op gewicht

Heeft u alles al geprobeerd? Met succes maar uw resultaat niet kunnen vasthouden? Uit onderzoeken blijkt dat streng diëten geen zin heeft, ook extreem sporten houden meeste mensen maar even vol. Om een jojo effect te voorkomen is het belangrijk om  duurzaam resultaat te boeken, dit gaat soms langzamer als wanneer u een crash dieet zou volgen. Alle tijdelijke oplossingen hebben tijdelijke resultaten.

Na de actie fase van gedragsverandering hoort terugval er helaas voor de meeste mensen ook bij. Er is pas sprake van gedragsbehoud na een jaar.
Vandaar dat we mensen aansporen om kortere trajecten te verlengen tot een duur van minimaal 1 jaar.

U kunt kiezen voor menu’s, een voedingsapp met adviezen op maat of een richtlijn waarbij we uw voeding en andere leefstijlfactoren doorspreken bij iedere afspraak.

U kiest voor het Blijvend op gewicht Jaar[programma als u echt veel kilo's blijvend wil verliezen. Dit traject kan als followup worden gekozen na de Eet-Je-Fit Challenge door uw traject te verlengen.

Ook online!

Alle Challenges zijn ook ONLINE te volgen, met begeleiding via Skype of videobellen. De kosten voor dit traject zijn hetzelfde als begeleiding op de praktijk. Voor meer informatie over de resultaten van onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebookpagina kijken of bij Succesverhalen.

De investering

De kosten zijn uiteenlopend door dat het aantal contact momenten individueel wordt bepaald in samenspraak met de client.  Na tweewekelijkse afspraken voor 12 weken wordt daarna bekeken hoe vaak een afspraak nodig is. Meeste cliënten kiezen voor elke 3 of 4 weken een consult.
Gemiddeld is de totale investering voor het Blijvend op gewicht Jaarprogramma  €750,00- 870,00.
Dit is gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken, de tarieven lopen uit een per contract van de verschillende verzekeraars tussen de €69,00-80,00/ uur. Bij facturatie onder gewichtsconsulent is dit bedrag exclusief 21% btw.

Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen aub onder de pagina Vergoedingen & Tarieven

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het traject vul dan een contactformulier in!

 

40-dagen challenge

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht