Diëtist Sleeuwijk nodig?

Wil je graag gezondere keuzes maken en ben je op zoek naar een diëtist Sleeuwijk? Dieetfit heeft alle expertise in huis om jou persoonlijk te begeleiden bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je een diëtist Sleeuwijk zoekt. Wil je graag enkele kilo’s kwijt of wil je juist aankomen? Wil je je graag fitter en energieker voelen? Met ondersteuning van Dieetfit leer je gezonde keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen. Met de juiste coaching en kennis kom jij op jouw ideale gewicht en zul je lekker in je vel zitten. Er is altijd eerst een intake gesprek waarbij wij gaan kijken welk programma het beste bij jou past.

Wij bieden diverse Challenges aan: Eet-Je-Fit-Challege, 10-weken Lockdown Challenge, 28-dagen buikvet Challenge en 40-dagen Challenge. Daarnaast is er nog ons CooL programma. Het is onze passie om jong en oud te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Aansterken, aankomen, afvallen, spiermassa opbouwen: alles is mogelijk met de juiste kennis. Vaak verminderen er ook allerlei gezondheidsklachten door een gezondere leefstijl en als wij dan horen dat medicatie verminderd kan worden en soms helemaal niet meer nodig is, dan is dat voor ons de kers op de taart.

Dietist Sleeuwijk
Sleeuwijk voedingsadvies

Sleeuwijk voedingsadvies

Diëtist Sleeuwijk met unieke programma’s

Dieetfit heeft meer te bieden dan enkel diëtist Sleeuwijk. Wij zijn ook leefstijlcoach, gewichtsconsulent, sportdiëtist en allergiediëtist. We streven naar een meetbare verbetering in de leefstijl, gezondheid en kwaliteit van het leven. Lees uitgebreide informatie over onze programma’s op deze website. Al onze programma’s zijn erop gericht om je een gezonde leefstijl aan te leren met blijvend resultaat.

Met ons voedingsadvies op maat en professionele coaching ga je je nieuwe leefstijl ook op lange termijn volhouden en houd je het resultaat vast. Als je een diëtist Sleeuwijk zoekt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze hoofdlocatie is in Wijk en Aalburg, maar we houden ook spreekuur in Andel, Genderen, Sleeuwijk en Woudrichem.

Diëtist Sleeuwijk: ook fit voor kids

Je kunt op elk moment starten met een programma en het is ook mogelijk om dit online te volgen. Je volgt precies hetzelfde programma, maar dan handig online. We bieden ook een speciaal programma voor kinderen aan: Lekker Pûh. We helpen kinderen groeien naar hun gezonde gewicht. Ze worden fitter, groeien in de lengte en krijgen meer zelfvertrouwen. Met onze complete menu’s, boodschappenlijst en persoonlijke adviezen zijn onze programma’s niet moeilijk te volgen. Het gaat bij ons om normaal, gezond eten!

Neem contact met ons op!

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht