Eten moet leuk zijn en vooral lekker, gezelligheid aan tafel en het liefste ook nog gezond. In de praktijk bleek het niet zo makkelijk vandaar dat het idee om een speciaal programma te ontwerpen voor betere eters werd geboren.
We hebben al onze tips en tricks op een rijtje gezet om kinderen maar ook volwassenen te begeleiden naar een gezond en gevarieerd voedingspatroon, het begint met een stukje kennis. Want kennis is macht! Ook willen wij jou en het gezin leren kennen, zodat we jullie kunnen helpen op een manier die bij past 😊

Waarom zou je gezond en gevarieerd willen eten?

 

Het lichaam werkt als een fabriekje wat gebouwd moet worden. Daarvoor zijn bouwstenen en cement nodig, die worden gemaakt van zand en water. Zo worden de cellen in jouw lijf opgebouwd uit eiwitten met heel veel verschillende voedingsstoffen. In de fabriek staan machines die moeten blijven draaien, zodat er ook producten van de band af komen. Om de machines goed te laten draaien zijn er heel veel verschillende voedingsstoffen nodig.
Vitamines en mineralen zijn hele kleine voedingsstoffen die zorgen dat je kan groeien, en groot en sterk wordt net als papa en mama. Deze vitamines en mineralen zorgen ook voor een goed immuunsysteem zodat je minder snel ziek wordt. Als er een vitamine of mineraal ontbreekt dan kan het zo zijn dat niet alles goed verloopt in jouw lichaam. Je wil natuurlijk sterke botten, niet ziek worden en heel gezond oud worden!

Neem nu contact voor info! het programma wordt meestal (deels-)vergoed door verzekeraars.

Jayden:

Hallo, ik ben Jayden en ik ben 7 jaar. Samen met mijn mama ben ik daarheen gegaan. En sinds ik bij Mariska loopt om beter te leren eten, vind het ik het eten zelfs leuk worden.
Ik vind het interessant om dingen te proeven, en ook om nu te weten wat alles is.
Een paar maanden geleden vond ik groeten echt helemaal niks, het enige wat ik at was alles maar dan zonder groeten. En het aller lekkerste wat ik vond was friet. Als mama nu vraagt van wat gaan we eten zegt hij groente want, het moet gezond zijn en ik moet aankomen.
Het leuke vind ik ook als ik bij Mariska bent geweest dat ik trots naar huis gaat, of ik ben gegroeid in kilo’s maar ook in de lengte. En natuurlijk ik mag wat leuks uitzoeken in de mand.
En nog wat, wat we niet moeten vergeten is.. Marisa is ook echt heel lief.

 

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht