Diëtist Wijk en Aalburg nodig?

Ben je op zoek naar een dietist Wijk en Aalburg omdat je niet lekker in je vel zit? Ben je op zoek naar diëtist Wijk en Aalburg omdat je lichamelijke klachten hebt die waarschijnlijk terug te voeren zijn op jouw eetgewoontes? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Dieetfit. Dieetfit is gevestigd op verschillende locaties in de gemeente Altena waardoor wij je goed van dienst kunnen zijn. In de loop van de tijd hebben wij verschillende deelnemers begeleid bij een gezonder leven.

Al 900 deelnemers bij Dieetfit verloren 6-12 kilo in 1 traject. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan wij je graag te woord en plannen wij graag een afspraak met je in om jouw wensen en doelen te bespreken. Voor een dietist Wijk en Aalburg ben je bij Dieetfit aan het juiste adres.

Dietist Wijk en Aalburg
dieetfit

Diëtist Wijk en Aalburg met unieke programma’s

Dieetfit Wijk en Aalburg biedt jou diverse programma’s aan waarbij je leert om je leefstijl te veranderen en gezondere keuzes te maken. Wij bieden diverse Challenges aan zoals Eet-Je-Fit-Challenge, 28-dagen Buikvet Challenge, 10-weken Lockdown Challenge en de 40-Dagen Challenge. Daarnaast bieden wij ook programma’s aan voor kinderen die ook een gezondere levensstijl kunnen gebruiken. In de loop van de tijd hebben wij ons team aangevuld met verschillende collega’s, waardoor wij beschikken over een team van experts.

Wij beschikken als dietist Wijk en Aalburg over een leefstijlcoach, gewichtsconsulent, allergiediëtist en een sportdiëtist. Wij bieden je de de ondersteuning aan die je nodig hebt. Onze focus ligt niet op het verliezen van gewicht, maar we pakken alles aan. Voordat wij starten met een challenge plannen hebben eerst een intakegesprek waarin we bespreken waar je tegenaan loopt en wat je doelen zijn. Daarna gaan we kijken welke aanpak het beste bij jou past. Het gaat bij ons altijd om een verandering van leefstijl waarbij je leert om goed voor jezelf te zorgen.

Wij bieden je persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Met onze complete menu’s, boodschappenlijst en richtlijnen speciaal voor jou maken we het je makkelijk om je nieuwe leefstijl eigen te maken. Aan al onze Challenges kan het hele gezin meedoen omdat het om normaal, gezond eten gaat.

Diëtist Wijk en Aalburg: ook fit voor kids

Ben je benieuwd wat wij als dietist Wijk en Aalburg voor je kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het stellen van al je vragen. Onze hoofdlocatie vind je in Wijk en Aalburg, maar je kunt ook naar ons spreekuur komen in Andel, Genderen, Sleeuwijk en Woudrichem.

Neem contact met ons op!

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht