Diëtist Zaltbommel nodig?

Ben je op zoek naar een diëtist Zaltbommel? Wil je een gezondere levensstijl maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek dan niet verder. Voor het vinden van een diëtist Zaltbommel ben je bij Dieetfit aan het juiste adres. Dieetfit is gevestigd in Wijk en Aalburg maar heeft spreekuren in Andel, Genderen, Sleeuwijk en in Woudrichem. Vanuit Zaltbommel zijn wij goed te bereiken, waardoor wij voor alle inwoners van de gemeente Altena gemakkelijk te bereiken zijn.

Door de jaren heen weten vele klanten ons te vinden en maken zij vandaag de dag gebruik van onze adviezen, een-op-een begeleiding en het naleven van onze aangebonden challenges. Of je nu op zoek bent naar een gezondere levensstijl, kilo’s kwijt wilt of juist op een gezonde manier aan wilt komen? Bij diëtist Zaltbommel ben je aan het juiste adres. Wij bieden je graag onze expertise aan in het samenstellen van gezond en beheersbaar menu. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze challenges en neem direct contact met ons op. Wij zien je aanvraag voor een intake gesprek graag tegemoet.

Dietist Zaltbommel
dieetfit

Diëtist Zaltbommel met unieke programma’s

Dieetfit is opgericht door Mariska en Mabel. Zij gaan graag met je aan de slag om jouw doelen te bereiken op een gezonde en behapbare manier. Binnen een korte tijd veel kilo’s lozen is geen goede optie. Je hebt snel resultaat maar als je weer in je oude eetpatroon valt zul je merken dat je binnen een korte tijd weer direct aankomt. Door in contact te komen met onze specialisten gaan wij er samen voor zorgen dat je op een gezonde manier afvalt of juist aankomt.

Meer dan 900 deelnemers gingen je voor en profiteren vandaag de dag van de voordelen van een gezonde levensstijl. Met onze complete menu’s, boodschappenlijst en speciale richtlijnen die passend zijn voor jouw wensen, doelen en gewicht zal het niet moeilijk zijn om gezond te eten. Het is de kunst om dit vol te houden waardoor je meer energie hebt en je fitter voelt.

Diëtist Zaltbommel: ook fit voor kids

Heb je een keuze kunnen maken of wil je meer informatie over de werkwijze die wij hanteren? Je kunt direct contact met ons opnemen. Door middel van het contactformulier kun je ook je vraag direct aan ons stellen. Dieetfit werkt niet met diëten maar wij gaan aan de slag met de verbetering van jouw leefstijl zodat je op een langere termijn de nieuwe gezonde levensstijl kan volhouden. Gedurende het traject meten wij bij elke afspraak jouw gewicht, vet%, spiermassa, vochtbalans, BMI en buikomtrek. Op deze manier kunnen wij je progressie in kaart brengen wat resulteert in goede motivatie.

Neem contact met ons op!

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht