Dietist Waalwijk

Diëtist Waalwijk nodig?

Ben je op zoek naar een dietist Waalwijk? Ben je op zoek naar een manier om gezond en verantwoord af te vallen zonder dat je schokkende veranderingen hoeft aan te brengen in je levensstijl? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Dieetfit. Dieetfit is gevestigd in Wijk en Aalburg, maar heeft verschillende bezoek adressen waar je gemakkelijk een intake gesprek kunt inplannen. Hierdoor kunnen wij iedereen helpen in de nabije omgeving. Het is niet aan ons om jouw levensstijl om te gooien naar onze maatstaven.

Wij kijken samen met jouw naar je doelen en gaan op zoek naar manieren en aanpassingen die passen bij jouw levensstijl en wensen. Ben je benieuwd wat wij, als dietist Waalwijk, voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze verschillende programma’s en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in.

Dietist Waalwijk

Diëtist Waalwijk met unieke programma’s

Dieetfit beschikt over een ervaren team van specialisten en coaches die het beste met je voor hebben. Het is niet ons doel om kilo’s af te vallen door middel van andere voedingsmethodes. Wij pakken het breed met je aan. Het is onze taak om over de gehele breedte met je mee te denken en een zo gezond mogelijke methode en programma te ontwikkelen dat past bij jouw wensen. Of je nu af wilt vallen, meer spiermassa wilt kweken of dat je juist aan wilt komen op een gezonde manier; bij Dieetfit staan wij graag voor je klaar.

Wij bieden diverse Challenges aan: Eet-Je-Fit-Challenge, 28-dagen Buikvet Challenge, 10-weken Lockdown Challenge en de 40-Dagen Challenge. Ons programma’s leren jou op een fijne en gemakkelijke manier jouw leefstijl te veranderen. Hierdoor kun je betere en gezondere keuzes maken waardoor je beter in je vel komt te zitten. Ons team heeft de kwalificaties voor leefstijlcoach, gewichtsconsulent, allergiediëtist en sportdiëtist. Wij zorgen voor complete menu’s, boodschappenlijsten en richtlijnen speciaal voor jou op maat gemaakt.

Diëtist Sleeuwijk: ook fit voor kids

De programma’s van Dieetfit richten zich niet alleen op jou als individu. Ook het hele gezin kan meedoen waardoor de boodschappen en de kosten binnen de perken blijven. Het zijn de kleine aanpassingen die op termijn voor groot resultaat zorgen. Je gewicht, je vetpercentage, middelomtrek, bloedglucose, artrose, bloeddruk en cholesterol zullen verbeteren waardoor je je fitter en energieker voelt. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent over jezelf.

Neem contact met ons op!

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht