Stop met roken, vergoed ook je hulpmiddelen en met een coach!

Bij Dieetfit kun je in de gemeente Altena of online begeleid worden om te Stoppen met Roken, Mariska heeft zelf jaren gerookt en is nu zelf geaccrediteerd Stoppen met Roken coach geregistreerd in het Kabiz. Zij kan zich goed inleven hoe moeilijk het is om te stoppen meer vooral om gestopt te blijven. Hoe ziet het Stoppen met Roken traject eruit?

Je hebt recht op 6 afspraken verdeeld over een aantal maanden en je hulpmiddelen zoals nicotinepleisters, kauwtabletten, Nicotinel, of nicotinekauwgom worden vergoed.
Ook kan er een recept worden voor medicatie worden voorgeschreven als dat de voorkeur heeft, de cliëStoppen met Roken nt bepaald zelf wat hij/ zij prettig vindt en alle voor- en nadelen van de middelen worden uitgelegd.
Het eerste gesprek bestaat uit een analyse maken van je rookgedrag, eerdere stoppogingen en redenen waarom je weer bent begonnen (heel leerzaam!). We kunnen kijken naar je valkuilen, je gewoonte" sigaretten en de allerbelangrijkste" sigaretten voor jou, samen kijken we naar je patronen en wat het roken voor jou betekent. Een peuk of sigaar is ook je vriendje/ vriendinnetje en afscheid daarvan gaan nemen valt niet mee en daarom hoef je niet gelijk een stopdatum te prikken dat mag ook later in het traject!

Met het werkboekje ga je zelf aan de slag met de plan en elke 2 a 3 weken hebben een (telefonische-) afspraak om je voortgang, motivatie, hindernissen etc. te bespreken! De hulpmiddelen ga je uiteraard afbouwen volgens schema.

 

Wil jij meer informatie of gewoon gelijk aanmelden? Locaties en agenda Stoppen met roken (zohealthylife.nl) Onder Wijk en Aalburg vind je jouw Stoppenmetroken - Coach Mariska

Ook online!

De investering

Alle wordt vergoed, behalve het werkboekje van 6,95. Voorwaarde is dat u eerder in het kalenderjaar geen eerder stoppen met roken coach heeft bezocht.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer informatie over het traject vul dan een contactformulier in!
Wilt u gewoon gelijk aanmelden? Locaties en agenda Stoppen met roken (zohealthylife.nl) Onder Wijk en Aalburg en Sleeuwijk vind je jouw Stoppenmetroken - Coach Mariska
De werkdagen kunnen per 2023 verschillen met wat er op de site staat.

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht