28-dagen Challenge

In 28-dagen challenge ga je 5-7 cm buikvet verliezen, met gezond eten en een simpel trainingsschema op maat, wat je gewoon thuis kunt doen, met of zonder gewichtjes. Gaat het jou alleen maar om snel resultaat, een paar kilootjes eraf, 1 kledingmaat minder en wil je net dat duwtje in de rug? Dan is deze Challenge iets voor jou!

Hierbij horen 4 afspraken; 1 intake en 3 consulten verdeeld over 28 dagen. Het wordt vaak vergoed vanuit de basisverzekering of de aanvullende polis.

Je kunt dit traject zien als oplossing om op korte termijn resultaat te boeken en als een eerste kennismaking met onze begeleiding.

Ook online!

Het 28-dagen challenge en alle Challenges zijn ook ONLINE te volgen, met begeleiding via Skype of videobellen. De kosten voor dit traject zijn hetzelfde als begeleiding op de praktijk. Voor meer informatie over de resultaten van onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebookpagina kijken of bij Succesverhalen.

De investering

De kosten zijn 163,00 euro voor het hele traject gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken, de tarieven lopen uit een per contract van de verschillende verzekeraars tussen de €69,00-80,00/ uur. Bij facturatie onder gewichtsconsulent is dit bedrag exclusief 21% btw.

Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen aub onder de pagina Vergoedingen & Tarieven

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het Buikvet Challenge traject vul dan een contactformulier in!

 

28-dagen challenge

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht