40-dagen Challenge

De opzet van de 40-dagen Challenge is een eerste kennismaking met onze begeleiding en hierbij heb je wekelijks een persoonlijk coach en weegmoment. Het zijn in totaal 6 afspraken. De intake is 60 min, het eerste vervolggesprek is 30 min. De volgende 4 afspraken zijn 15 min. per keer inclusief opstellen van het voedingsadvies. U kunt kiezen voor menu’s of een richtlijn waarbij we uw voeding kort doorspreken bij iedere afspraak.

Iedere week een afspraak betekent een echte stok achter de deur! Wilt u meer focussen op leefstijl of meer resultaat na 6 weken dan kunt u ook kiezen voor de Eet-Je-Fit Challenge of uw traject verlengen.

Ook online!

Alle Challenges zijn ook ONLINE te volgen, met begeleiding via Skype of videobellen. De kosten voor dit traject zijn hetzelfde als begeleiding op de praktijk. Voor meer informatie over de resultaten van onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebookpagina kijken of bij Succesverhalen.

De investering

De kosten zijn 178,76 euro voor het hele traject gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken. Bij facturatie onder gewichtsconsulent is het bedrag exclusief btw.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het traject vul dan een contactformulier in!

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht