Info avonden nieuwe locaties

Info avonden nieuwe locaties

30 sept 2020 19:30u. Dorpshuis Genderen
Gratis informatie avond over leefstijlverbetering en dieetadvisering bij onze Nieuwe locatie bij Huisartsenpraktijk Ameedic.
We vertellen alles over wat een gezonde leefstijl is en hoe je dat aan pakt. Wat feiten en fabels zijn over voeding.
Over hoe we jou kunnen coachen naar je doelstelling en wat je van onze begeleiding en Challenges kunt verwachten.
Ook bespreken we hoe je vergoeding kunt krijgen voor onze begeleiding.
Er is plaats voor 20 deelnemers conform de corona richtlijnen. Meld je dus van te voren aan via info@dieetfit.com of 0641986562

5 oktober 2020 20:00u. De Lemmenskamp
Om u kennis te laten maken met onze nieuwe locatie bij De Lemmenskamp te Woudrichem, organiseert Dieetfit op 5 oktober een gratis informatie avond! U bent van harte welkom, we gaan u vertellen wat een gezonde leefstijl inhoudt. Ook bespreken we interactief feiten en fabels over voeding en beweging. We stellen het erg op prijs als u zich aanmeldt ivm de corona richtlijnen en een beperkt aantal plaatsen.
dit kan via info@dieetfit.com of 06 41986562

8 oktober 2020 20:00u. Beeksports
Vanaf oktober gaan we starten met een nieuwe spreekuur locatie, bij Beeksports. Jan de eigenaar van deze toffe sportlocatie en ikzelf, Mariska van Dieetfit, gaan vertellen hoe wij je kunnen begeleiden naar gezonde en fitte lifestyle. Je leert dezelfde avond over wat een gezonde leefstijl inhoudt, wat fabels en feiten over voeding zijn. Je mag vragen stellen en want wordt lekker interactief! Maar ook hoe je dit kan aanpakken als je het wil verbeteren. De beweging neemt Jan voor zijn rekening. Meld je nu aan er zijn een beperkt aantal plaatsen ๐Ÿ˜‰

Dieetfit_eetjefit_Flyer_2020

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *