Personal training bij Dieet Fit

Bij Dieetfitbieden we personal training en smallgroup training aan in een veilige kleinschalige setting.  Altijd spoorden we mensen aan om te gaan sporten en sinds een 2023 kan dit bij onze personal training ruimte aan de Nijverheidsstraat 41, Wijk en Aalburg.

Heb jij moeite om met regelmaat te sporten? Droom je van een sterk en strak gezond lijf, maar weet je gewoon niet hoe? Ook als je bepaalde blessures hebt of aan specifieke gezondheidsdoelen wil werken kan het sporten met een personal trainer jou op weg helpen!

Onze Personal trainer neemt de tijd voor jouw persoonlijke doelen en specifieke trainingswensen. Duo personal training kan ook samen met een vriend/ vriendin of familielid.

De Smallgroup training is met maximaal 4 personen, er zijn altijd mogelijkheden om in te stromen, neem nu contact op voor meer informatie.

Personal Training Wijk en Aalburg Personal trainer

Personal training tarieven:

Tarieven per uur:

1 op 1 personal training: €60,-

Duo personal training: €32,50

Smallgroup personal training: €17,50 -  Les met een kaart voor 10 x te besteden in 12 weken.

Neem contact op met ons:

Heb je er al helemaal zin in gekregen? Neem nu contact op, om te starten met jouw transformatie naar fit, sterk en vitaal lijf.

Personal training les via Dieetfit      Meisje leert nieuwe schouder oefening

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht