10-weken Lockdown Challenge

In 10 weken werken aan je gezondheid, met een maatplan voedingsadvies en een trainingsschema voor thuis. De begeleiding kan online met video of belafspraken maar het kan ook met afspraken op de praktijk. Doel is om het vetpercentage en omtrekken te verlagen en zo'n 5 á 10 kilo te verliezen, dat is 1 á 2 kledingmaten. In 10 weken kun je meer bereiken en leren over voeding, net wat strakker in je vel zitten en zelfverzekerder worden.

Hierbij horen 5 afspraken: 1 intake en 4 consulten. Het wordt vaak vergoed vanuit de basisverzekering of de aanvullende polis. Intakegesprek duurt 75 minuten, nog 4 vervolgconsulten van 30 minuten (inclusief uitwerken advies).

Ook online!

Alle Challenges zijn ook ONLINE te volgen, met begeleiding via Skype of videobellen. De kosten voor dit traject zijn hetzelfde als begeleiding op de praktijk. Voor meer informatie over de resultaten van onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebookpagina kijken of bij Succesverhalen.

De investering

De kosten zijn 232,00 euro voor het hele traject gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken. Bij facturatie onder gewichtsconsulente

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het traject vul dan een contactformulier in!

 

Contactformulier