Lekker Pûh!!!

Als Lekker Pûh!!! Dieetfit kinder-eetcoach helpen we kinderen groeien naar hun gezonde gewicht, op een speelse en avontuurlijke manier. Het is lekker geen dieet, maar je leert om net iets andere keuzes maken. Met kaartjes als escapes kun je een keer een oepsdag, P-dag of een koekje of snoepje eten.

Voor wie?

Wil jij fitter worden, niet afvallen, maar wel de lengte in groeien, niet tegen alles nee hoeven zeggen maar wel aan je zelfvertrouwen werken samen je vader/moeder of allebei? Dan is Lekker Pûh!!! iets voor jullie.

Het enige echte Lekker Pûh!!! liedje Lekker Puh lied - YouTube

Vergoeding

De eerste 4 afspraken worden altijd vergoed door de verzekering en vaak worden nog meer afspraken vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Ieder jaar opnieuw krijg je 180 minuten begeleiding wat de basisverzekering vergoedt (omdat kinderen geen eigen risico hebben).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de begeleiding eens hier & kijk voor ervaringen van andere kindjes en ouders hier.

Wij zitten in het Land van Heusden en Altena maar consulten via Skype zijn ook mogelijk als dat voor jullie makkelijker is. Wij begeleiden ook kindjes buiten de regio. Lekker puh kun je volgen in Wijk en Aalburg, Andel, Sleeuwijk, Woudrichem en Genderen

Als zij het kunnen, dan kun jij het toch ook!

 

Lekker Pûh!!! Lekker Pûh!!!

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistPersonal trainingIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht