Blij met je Lijf-Stijl plan!

Ben jij klaar met shakes, hongerdiëten, jojo-en? Start nu met het Blij met je lijfstijl-plan, in 10 weken een reset maken in je mindset, voeding en beweging! Je krijgt 1 op 1 coaching voor je leefstijl waaronder beweging, voedingsplannen afgestemd op wat jij nodig hebt in de praktijk. De zomer komt eraan, bereid je voor en je lijf zal je dankbaar zijn! Het plan kan met dagmenu's en recepten worden ingezet, maar mag ook met een voedingsadvies in de vorm van een richtlijn, of met Intermittent Fasting. Het uitgangspunt is de wens en eerdere ervaring van de cliënt. 
We maken samen een plan voor beweging en de andere leefstijl gebieden die aandacht verdienen. Dit doen we door samen een persoonlijke Mindmap in te vullen met daarin de gebieden die jij wil aanpakken in je leven, de actiepunten, voor- en nadelen dit om de motivatie en valkuilen echt concreet in kaart te brengen. N.b. een echte blijvende leefstijlverandering kost langer dan 10 weken, je spreekt van gedragsbehoud na 1 jaar. Dit programma biedt een mooie opstap daarvoor.
 
Hierbij horen 8 afspraken; De eerste vier weken zie je je coach wekelijks, het laatste deel tweewekelijks. Bij het plan hoort in een intake van 60 min (+15 min uitwerktijd) het eerste contactmoment na de intake is 30 minuten alle andere gesprekken zijn 15 min. incuslief het uitwerken van je plan. Totaal is het dan 180 min begeleiding en kosten zijn afhankelijk van het tarief bij de verzekering ongeveer € 200,- Ook dit plan kan online gevolgd worden.

Ook online!

Blij met je Lijf-Stijl plan en alle Challenges zijn ook ONLINE te volgen, met begeleiding via Skype of videobellen. De kosten voor dit traject zijn hetzelfde als begeleiding op de praktijk. Voor meer informatie over de resultaten van onze deelnemers en recensies kunt u op onze Facebookpagina kijken of bij Succesverhalen.

De investering

De kosten zijn +/- €225,00 voor het hele traject gebaseerd op het vaste uurtarief wat de verzekering met alle diëtisten heeft afgesproken, de tarieven lopen uit een per contract van de verschillende verzekeraars tussen de €69,00-80,00/ uur. Bij facturatie onder gewichtsconsulent is dit bedrag exclusief 21% btw.

Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen aub onder de pagina Vergoedingen & Tarieven

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het Blij met je Lijf-Stijl plan traject vul dan een contactformulier in!

 

Blij met je lijf-stijl plan

Contactformulier

    Hoe heb je DieetFit gevonden?

    Waar wil je informatie over?
    Lekker puh kindercoachingLeefstijlcoach GLI coolChallengesBlij met je lijfstijl-planGewichtsconsulent (niet medisch)Diëtist (medisch)SportdiëtistAllergiediëtistIets anders namelijk

    Jouw doel of bericht